26 Σεπτεμβρίου 2019

Χρωματιστό χρονολόγιο της Ιστορίας της Στ' Δημοτικού


   Σχεδόν έξι χρόνια πέρασαν από τότε που μοιραστήκαμε μαζί σας την ιδέα της συναδέλφου Δέσποινας Κιριμκίρογλου, για ένα διαφορετικό και πολύχρωμο χρονολόγιο με τα σημαντικότερα γεγονότα της Ιστορίας της Ε' Δημοτικού.  Ακολούθησε γρήγορα και το αντίστοιχο χρονολόγιο για την Δ' Δημοτικού και έκτοτε πάρα πολλοί συνάδελφοι μας έχουν ζητήσει να φτιάξουμε ένα και για την Στ΄. Επειδή δουλεύαμε τελευταία μόνο με μικρότερες τάξεις, δεν είχαμε την ευκαιρία και τον χρόνο να το ετοιμάσουμε. 

  Είχε, όμως, την ευγενή καλοσύνη η συνάδελφος Ευγενία Βασιλείου, από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, να μας στείλει έτοιμη τη δουλειά που έκανε για την δική της τάξη, με την παρότρυνση να τη μοιραστούμε με όλους εσάς! Ευγενία, σε ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που βοήθησες "να συμπληρωθεί το σετ", όπως είπες και να έχουμε πλέον χρονολόγια για την ιστορία και των τριών μεγάλων τάξεων! 


  Δάσκαλοι και δασκάλες της Έκτης, το δωράκι της Ευγενίας θα το βρείτε εδώ! Εκτυπωνουμε σε χρωματιστα χαρτια, κοβουμε τα βελακια και πλαστικοποιουμε. Μπορούμε να τα αναρτούμε σταδιακά, κάθε φορά που μελετάμε κάποιο γεγονός, είτε όλα από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου