16 Φεβρουαρίου 2020

Μίνι μπρελόκ προπαίδειας


   Το μπρελόκ της προπαίδειας είναι μία από τις δημοφιλέστερες δημοσιεύσεις της σελίδας Ιδέες για δασκάλους, από το ξεκίνημά της έως και σήμερα. Έξι χρόνια από τότε, ετοιμάσαμε ένα νέο μίνι μπρελόκ. Η προπαίδεια των αριθμών 1 έως 12 είναι συγκεντρωμένη σε μία μόνο σελίδα, έτσι είναι πιο εύκολο να εκτυπώσουμε, να πλαστικοποιήσουμε και να κόψουμε τις καρτέλες, ειδικά όταν θέλουμε να φτιάξουμε μπρελόκ για όλα τα παιδιά της τάξης. 

 
 Εκτυπώνουμε τη σελίδα με το "εξώφυλλο" μία ή δύο φορές, ανάλογα με των αριθμό των μαθητών και μαθητριών μας. Τη σελίδα με την προπαίδεια μπορούμε να την φωτοτυπήσουμε σε χρωματιστά φύλλα Α4, σε τόσα αντίγραφα όσα και τα παιδιά της τάξης μας. Στη συνέχεια, πλαστικοποιούμε και κόβουμε τις καρτέλες με τις προπαίδειες. Αν θέλουμε παίρνουμε καρτέλες από διάφορα χρώματα και σχηματίζουμε πολύχρωμα μπρελόκ.

 Έπειτα, κάνουμε προσεκτικά τρύπες με τον διακορευτή σε κάθε καρτελίτσα. Τις περνάμε μία μία στο κρικάκι του μπρελόκ, φροντίζοντας να είναι με στη σωστή σειρά και μπροστά να μπαίνει το "εξώφυλλο".  


Το νέο αρχείο θα το βρείτε πατώντας στην παρακάτω εικόνα ή στον σύνδεσμο που ακολουθεί. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου