29 Οκτωβρίου 2014

Megamaps: Χάρτες για εκτύπωση!


  Αναζητώντας χάρτες κενούς για διάφορες δραστηριότητες, βρήκα στο pinterest μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα. Ανάμεσα σε πολλά άλλα έχει και μια ενότητα στην οποία, διαλέγουμε τον χάρτη που μας ενδιαφέρει και τον εκτυπώνουμε σε όποιο μέγεθος θέλουμε. Μπορούμε να επιλέξουμε εκτύπωση από μία έως και εξήντα τέσσερις σελίδες για τεράστιους χάρτες!!!
   Στη σελίδα θα βρούμε χάρτες του κόσμου με σύνορα χωρών ή χωρίς, χάρτες κάθε ηπείρου ξεχωριστά, ακόμα και χωρών. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ αναλυτικοί. Στην Ελλάδα, για παράδειγμα δε φαίνονται καθόλου τα ελληνικά νησιά. Μπορούμε όμως, να χρησιμοποιήσουμε τον παγκόσμιο ή των ηπείρων και να κάνουμε με αυτούς ομαδικές εργασίες, παιχνίδια, παζλ και ό,τι άλλο σκεφτούμε.


Για να εκτυπώσετε τους χάρτες μπείτε στο Your child learns: Megamaps και επιλέξτε το μέγεθος που θέλετε (1, 4, 9, 12, 16, 25, 36, 49 ή 64 σελίδες), ανάλογα με τη χρήση που θέλετε να κάνετε.  


6 σχόλια:

 1. Γαλήνη με έσωσες!!!Ευχαριστούμε για το μεράκι ,την αισιόδοξη νότα και την επιμονή σου να ομορφαίνεις αυτό το επάγγελμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που βοήθησα! :-) :-) :-)

   Διαγραφή
 2. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο κι εδώ: http://geogr.eduportal.gr/maps2.htm
  Καλό μήνα, Γαλήνη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. !!! Όντως! Δεν έτυχε να το βρω νωρίτερα αλλιώς θα το έβαζα! Είναι ακριβώς οι ίδιοι χάρτες! Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία!

   Διαγραφή
 3. Ήρθα να σου φέρω το λινκ του eduportal, αλλά βλέπω το 'χεις!!!!!!! ;)

  φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μου το έστειλε η Ελένη πιο πάνω!! Σ' ευχαριστώ πάντως Μαριλία! Φιλιά!!!

   Διαγραφή