14 Σεπτεμβρίου 2016

Μηνιαίο Σχολικό Ημερολόγιο για τον δάσκαλο!

  Με έμπνευση από την εξαιρετική δουλειά τόσο της Ιωάννας από την Τάξη αστεράτη όσο και της Βανέσσας από το Χαρούμενο Δημοτικό, θέλησα κι εγώ να προσπαθήσω να φτιάξω το φάκελο του δασκάλου. Αγόρασα το ωραίο μου ντοσιεδάκι (με τέσσερα κρικάκια) και άρχισα να το σχεδιάζω. Ξεκίνησα με το μηνιαίο σχολικό ημερολόγιο και  θα ακολουθήσουν και άλλα έγγραφα για να συμπληρωθεί ο φάκελος. 

   Στο ημερολόγιο κάθε μήνας αποτελείται από δύο σελίδες για να υπάρχει αρκετός χώρος για σημειώσεις σε κάθε ημέρα. Τα Σαββατοκύριακα είναι χρωματισμένα γκρι, οι αργίες με το χρώμα του κάθε μήνα και όλες οι εργάσιμες είναι λευκές. Έχω σημειώσει τις γιορτές και τις διακοπές, καθώς και ενδεικτικά κάποιες από τις Παγκόσμιες ημέρες. Έβαλα κάποιες που προσφέρονται περισσότερο για αξιοποίηση στο σχολείο ωστόσο σίγουρα υπάρχουν κι άλλες που δεν έχω συμπεριλάβει.

     Για την εκτύπωση, προτιμήστε το χαρτί των 100 γραμμαρίων ή και περισσότερων γιατί το ογδοντάρι μπορεί να φεγγίζει και επιλέξτε εκτύπωση και στις δύο όψεις του φύλλου (1η-2η σελίδα μαζί, 3η-4η κ.ο.κ.). Το αρχείο θα το βρείτε εδώ. Ελπίζω να σας αρέσει!

1 σχόλιο: