1 Σεπτεμβρίου 2016

Σημαιάκια για την τάξη

   Καλή σχολική χρονιά!!! Καλή αρχή σε όλους, μαθητές, δασκάλους και γονείς!!! Καλή και γρήγορη τοποθέτηση σε όλους τους αναπληρωτές!!! Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία μας ανάρτηση λόγω πολλών αλλά ευχάριστων γεγονότων. Τώρα σιγά σιγά θα μπούμε σε ρυθμό και θα επανέλθουμε με περισσότερες νέες ιδέες για το σχολείο και την τάξη.
   Όσοι ήδη γνωρίζετε πού θα βρίσκεστε για φέτος μπορείτε να αρχίσετε να ετοιμάζετε την αίθουσα στην οποία θα υποδεχτείτε τους μαθητές σας. Είναι πολύ σημαντικό, τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τα παιδιά, ο χώρος στον οποίο θα ζήσουμε αυτή και κάθε σχολική χρονιά να είναι λειτουργικός, καθαρός και όμορφος. Και αν για το πρώτο δε μπορούμε να κάνουμε πολλά γιατί αναγκαζόμαστε να δουλέψουμε σε όποιο χώρο μας δίνεται, βάζουμε πάντα τα δυνατά μας να τον κρατάμε τουλάχιστον καθαρό και να τον στολίζουμε, έτσι ώστε να μας είναι ευχάριστο να βρισκόμαστε σε αυτόν.
   Στη σελίδα του Teaching Therapy, θα βρείτε δωρεάν το αρχείο με τα σημαιάκια με τις φράσεις "Καλώς ήρθατε" και "Καλημέρα" για τον τοίχο απέναντι από την πόρτα ή πάνω από τον πίνακα, που θα σας φτιάχνει καθημερινά τη διάθεση. Αν ψάξετε λίγο τη σελίδα θα βρείτε εκτυπώσιμο υλικό με πίνακες αναφοράς για τα γράμματα, τους αριθμούς, τις εποχές, τις ημέρες, τους μήνες, βοηθούς της τάξης και πολλά άλλα που μπορείτε να αναρτήσετε από τώρα στην τάξη σας για να δώσετε χρώμα και μια όμορφη πινελιά στην πρώτη μέρα των μαθητών σας στο σχολείο! Και πάλι καλή αρχή!!!
   

4 σχόλια:

  1. Μήπως είναι εύκολα να μας θυμηθησετε οώς κατεβάζουμε το αρχείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει αλλάξει η διαδικασία και είναι πολύ απλή! Πατάς τον σύνδεσμο για το αρχείο και πηγαίνεις στη σελίδα Teaching Therapy. Εκεί η Χριστίνα δίνει τον σύνδεσμο για το αρχείο σε pdf μέσω google drive.

      Διαγραφή