9 Δεκεμβρίου 2016

Η αντίστροφη μέτρηση της τελευταίας στιγμής!

    Δεκαέξι μερούλες μόνο έμειναν μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων και την έναρξη των σχολικών διακοπών! Όσοι θέλατε να οργανώσετε μια αντίστροφη μέτρηση με τα παιδιά στο σχολείο ή στο σπίτι αλλά δεν έχετε προλάβει ακόμα, σας έχουμε μια πολύ πολύ γρήγορη και εύκολη πρόταση της τελευταίας στιγμής!

       Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι δεκαπέντε μπαλονάκια πολύχρωμα ή σε γιορτινές κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις. Πριν τα φουσκώσετε, γράψτε σε μικρά χαρτάκια τις δραστηριότητες που έχετε σκοπό να κάνετε με τα παιδιά. Βάλτε τα χαρτάκια μέσα στα μπαλόνια, φουσκώστε τα και αριθμήστε τα. Ιδέες για δραστηριότητες στο σχολείο και έτοιμα καρτελάκια για εκτύπωση θα βρείτε εδώ. Εναλλακτικά μπορείτε τις δραστηριότητες να τις γράψετε σε μια λίστα και τα μπαλόνια να είναι απλά αριθμημένα. 

    Κανονικά κάθε μέρα που περνάει σκάμε από ένα μπαλόνι και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στα Χριστούγεννα! Εμείς τα δικά μας μία που τα λυπόμαστε, μία που δε φτάνουμε να τα σκάσουμε γιατί πρέπει να κάνουμε ακροβατικά, θα τα αφήσουμε εκεί να στολίζουν την τάξη μας! Κάθε μέρα θυμίζουμε σε ποιο χρώμα μπαλόνι βρισκόμαστε και τι αριθμό γράφει επάνω μιας και μόλις μάθαμε να τους διαβάζουμε!😛 Στο σχολείο, θα μας μείνουν δύο μπαλονάκια στο τέλος, εκτός κι αν μετρήσουμε αντίστροφα ως την τελευταία μέρα σχολείου. 😉 

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ιδέα για τα φετινά Χριτπύγεννα 2017! Ακριβώς σε 3 μήνες δηλαδή! Ευχαριστώ για την ιδέα, θα την μεταφέρω στους μαθητές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουυ!! Έχετε πάρα πολύ χρόνο μπροστά σας για να βρείτε ιδέες για κάθε ημέρα και να την οργανώσετε όπως θέλετε.

      Διαγραφή