29 Δεκεμβρίου 2016

Καθοδηγούμενη ζωγραφική: Κάρτα Ρούντολφ

   Για την τελευταία ανάρτηση του 2016, διάλεξα τις κάρτες που φτιάξαμε με τα πρωτάκια μου με θέμα τον Ρούντολφ, το διάσημο ταρανδάκι με την κόκκινη και φωτεινή μύτη! Χρησιμοποιήσαμε και πάλι την τεχνική της καθοδηγούμενης ζωγραφικής, για την οποία σας είχα γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση. Αυτή τη φορά, στολίσαμε με τις ζωγραφιές μας κάρτες από χρωματιστά κανσόν και μέσα γράψαμε τις ευχές μας για τις γιορτές.
   
  Τα παιδιά έχουν αρχίσει να εξοικειώνονται σιγά σιγά με τον τρόπο που δουλεύουμε. Ακούν και βλέπουν προσεκτικά τις οδηγίες για να κάνουν τη δική τους ζωγραφιά να μοιάζει με την πρωτότυπη. Αν και δεν είναι αυτός ο σκοπός αυτής της εκπαιδευτικής διαδικασίας, πάνω σ' αυτή την προσπάθεια, καθένα από τα παιδιά καταφέρνει να φτιάξει το δικό του, μοναδικό έργο, το οποίο με ένα τρόπο "μαγικό" διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα. Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας, ρίχνοντας μια ματιά στα ταρανδάκια που φτιάξαμε παρακάτω:
Ζωγραφίσαμε ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες, σε λευκά χαρτιά μεγέθους μισού Α4, γιατί θέλαμε η ζωγραφιά μας να χωράει στην κάρτα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου