11 Ιουνίου 2014

Φάκελοι γεμάτοι ευχές για το καλοκαίρι!


    Τελευταία μέρα στο ολοήμερο σήμερα, διάβασμα δεν είχαμε, οπότε είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό! Γράψαμε όμορφα σημειωματάκια με ευχές για το καλοκαίρι και όχι μόνο, για όλους τους συμμαθητές μας! 

   
  Καθίσαμε όλοι γύρω από το τραπέζι, μοίρασα στα παιδιά μικρά χρωματιστά χαρτιά και άρχισαν να γράφουν σημειώματα για κάθε συμμαθητή τους στο ολοήμερο. Εγώ έγραψα τα ονόματα των παιδιών σε φακέλους αλληλογραφίας και τους κόλλησα με χαρτοταινία στον τοίχο.
   Όποιος τελείωνε πήγαινε και έβαζε τα χαρτάκια στους φακέλους. Σιγά-σιγά οι φάκελοι γέμισαν, τους σφράγισα και τους μοίρασα στα παιδιά. Κάποιοι θα τους άνοιγαν στο σπίτι και άλλοι δεν κρατήθηκαν και τους άνοιξαν στο σχολείο. 
  Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά ενθουσίασε τα παιδιά και κατά τη διάρκεια που τα ετοίμαζαν, αλλά και καθώς τα διάβαζαν στη συνέχεια! Είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν γραπτώς στους συμμαθητές τους ό,τι θετικό και όμορφο κράτησαν από αυτούς τη χρονιά που πέρασε. 

Ένα μικρό σημείωμα με δύο όμορφα λογάκια όλους μας κάνει χαρούμενους, πόσο μάλλον ένας φάκελος γεμάτος από τέτοια σημειώματα!!! Δοκιμάστε το!

4 σχόλια:

 1. Ωραία ιδέα!
  Στο κλέβω για του χρόνου :)
  Καλό καλοκαίρι συναδέλφισσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ'ευχαριστώ πολύ Άννα! Πολλές από τις δραστηριότητες τέτοιου τύπου που ανεβάζω είναι από εμπειρίες από κατασκηνώσεις, δεν είναι δικές μου. Καλό καλοκαίρι και σε σένα!!

   Διαγραφή
 2. Σου είχα πει ένα χρόνο πριν πως θα "στο κλέψω" και όντως το έκανα.
  Σήμερα έγραψα και την σχετική ανάρτηση.
  Σε ευχαριστώ και πάλι!
  Καλό καλοκαίρι! Να είσαι όμορφο και αισιόδοξο :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να 'σαι καλά Άννα!! Διάβασα την ανάρτησή σου! Χάρηκα που το δοκίμασες!! Καλή αρχή για τη φετινή σχολική χρονιά!! Υγεία και δημιουργικότητα!!

   Διαγραφή