18 Δεκεμβρίου 2021

5 ιδέες για κατασκευή Χριστουγεννιάτικης κάρτας


Σε αυτή την ανάρτηση συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας Χριστουγεννιάτικες κάρτες: τρισδιάστατες, με πατρόν, με ζωγραφιές των παιδιών κ.ά. Οι περισσότερες είναι πολύ απλές στην κατασκευή, για να μπορούν να τις φτιάξουν μόνα τους τα παιδιά στο σχολείο ή στο σπίτι. Διαλέχτε το σχέδιο που σας αρέσει και ετοιμάστε τις δικές σας χειροποίητες κάρτες για να στείλετε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πολύ απλές κι εύκολες στην κατασκευή τους! Οι κάρτες χιονανθρωπάκια είναι πολύ χαριτωμένες και ιδανικές για το σχολείο, αφού όλοι/ες προλαβαίνουν να ολοκληρώσουν την κατασκευή ακόμα και σε μία διδακτική ώρα. Δείτε περισσότερα για τη διαδικασία κατασκευής τους εδώ


Καρτούλες φτιαγμένες από πρωτάκια! Τα παιδιά σχεδιάζουν και χρωματίζουν κάποιο σχέδιο με οδηγίες που τους δίνουμε βήμα-βήμα, σε μισό Α4. Κόβουμε τη ζωγραφιά αφήνοντας ένα λευκό περιθώριο και κολλάμε σε χρωματιστά χαρτόνια. Δείτε πώς φτιάξαμε κάρτες Ρούντολφ εδώ. Βρείτε τις οδηγίες για τον Άη Βασίλη και τον χιονάνθρωπο εδώ.


Άλλα δύο όμορφα σχέδια για Χριστουγεννιάτικες κάρτες, είναι ο Άγιος Βασίλης και τα ελατάκια! Επίσης γρήγορες και εύκολες στην κατασκευή τους. Τις οδηγίες θα τις βρείτε εδώ.


Τέσσερα σχέδια για κάρτες από το αγαπημένο Art Attack (για όσους/ες θυμούνται)! Στην ανάρτηση περιλαμβάνονται πατρόν για το δέντρο, τον μπισκοτούλη και το αστεράκι. Μπορείτε να τις φτιάξετε ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται εδώ.   


Για το τέλος αφήσαμε την τρισδιάστατη καρτούλα μας με το ελατάκι. Αντί για ελατάκι μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε σχέδιο. Θα βρείτε τις οδηγίες εδώ. Προσθέτοντας περισσότερα στοιχεία μπορούμε να φτιάξουμε κάρτες όπως αυτές στις φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου