2 Σεπτεμβρίου 2016

Καρτέλες cupcakes για τα γενέθλια της τάξης


   Για να θυμόμαστε τα γενέθλια των μαθητών μας, προτείνουμε μια σχετικά απλή κατασκευή από το Teaching Therapy με πολύχρωμα cupcakes, που μπορεί να κοσμεί την τάξη μας από την αρχή της χρονιάς. Κάθε κεκάκι είναι και ένας μήνας και πάνω σε αυτό κολλάμε κεράκια με τα ονόματα των παιδιών που έχουν τα γενέθλιά τους τον αντίστοιχο μήνα. 

   Εκτυπώνουμε το αρχείο από τη σελίδα, κόβουμε τα κέικ και τα κεράκια και τα πλαστικοποιούμε έτσι ώστε να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε και τα επόμενα χρόνια. Γράφουμε με μαρκαδόρο ανεξίτηλο τα ονόματα και τις ημερομηνίες πάνω στα κεράκια. Αν θελήσετε να τα διορθώσετε ή να τα σβήσετε όταν τελειώσει το σχολικό έτος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα με λίγο ασετόν. Στο αρχείο θα βρείτε και την ασπρόμαυρη εκδοχή για πιο οικονομική εκτύπωση σε λευκό ή χρωματιστό χαρτί.  
2 σχόλια:

 1. Γαλήνη γεια σου εχεισ κάνη τελια δουλεια και μπραβο σου !!!
  ηθελα να ροτήσω εαν τα στελνετε και στην Κυπρο η αν μπορειτε να μου τα στειλετε με email.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα Ελένη! Να είσαι καλά! Τα αρχεία μας είναι μόνο σε ψηφιακή μορφή και διατίθενται δωρεάν μέσα από το ιστολόγιο. Πάτησε στους παραπάνω συνδέσμους και θα βρεις το αρχείο σε pdf. Αν χρειαστείς βοήθεια είμαστε στη διάθεσή σου.

   Διαγραφή