11 Φεβρουαρίου 2019

Βραβείο:"Έμαθα την αλφαβήτα"

  Μετά από αρκετούς μήνες και αφού δουλέψαμε πάρα πολύ, καταφέραμε επιτέλους να μάθουμε και τα εικοσιτέσσερα γράμματα της αλφαβήτας! Πλέον μπορούμε και τα γράφουμε όλα (μεγάλα και μικρά), τα διαβάζουμε, τα ξεχωρίζουμε μεταξύ τους, τα ονομάζουμε, φτιάχνουμε με αυτά παρεούλες γραμμάτων, λέξεις και απλές φράσεις ή προτάσεις. 
 Για όλα αυτά που πέτυχαν τα πρωτάκια μας με πολύ κόπο, αποφασίσαμε να τα επιβραβεύσουμε με έναν έπαινο! Κάναμε την απονομή, χειροκροτηθήκαμε μεταξύ μας και καμαρώσαμε για το σπουδαίο μας αυτό επίτευγμα! Το περίμεναν πώς και πώς, άλλωστε, εδώ και καιρό. Ρωτούσαν συχνά: "Πόσα γράμματα μας μένουν για να τα ξέρουμε όλα;" Τώρα πια είμαστε έτοιμοι να πάμε παρακάτω και να κατακτήσουμε πλήρως τις φωνούλες της ελληνικής γλώσσας, για να μπορούμε να διαβάζουμε οποιοδήποτε κείμενο χωρίς δυσκολία.

  Αν θέλετε κι εσείς να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο έπαινο, εκτυπώστε το αρχείο που θα βρείτε εδώ σε χρωματιστά χαρτιά. Κάθε φύλλο Α4 έχει δύο βραβεία. Κόβουμε, τυλίγουμε σε ρολό και κολλάμε κάποιο αυτοκόλλητο ή δένουμε με σπάγγο ή κορδέλα.

Δείτε επίσης: Τα βραχιολάκια της αλφαβήτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου